Известие

Collapse
No announcement yet.

Не пали ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от PoByRkAn Покажи съобщение
    Хоп,да проверя случайно някой колега да не се е появил с лаптоп да дойде да направим една диягностика Пак казвам - плащам си ... просто искам алфист да е
    Виждам,че си от Варна.потърси колегата Kris и говори с него за диагностика ако има кабел и може да ти помогне или поне да те насочи към добър сервиз във Варна.
    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Колега, за съжаление чак сега остана време да попрочета форума. Имам пети за зацепване на агренажа, имам и софтуер за диагностика, ако още имаш нужда звънкай - тел. 0894673300 - Сашо

Comment

Безброй благодарности към колегата maniacjg,оказа се,че ремъка е прехшърлил България.... За сега има един повдигач на сол и една гарнитура...Като разглобим всичко ще пиша пак какво има още ....
        Alfa Romeo 1.4 16v t.s. 103HP

Comment

При последния подобен случай,проблема беше в датчика на коляновоя вал.
          sigpicРемонт на ГНП със електронно управление, механични и комънреал.Ремонт на дюзи,комънреал и по-старо поколение.

Comment

Тя направи тази простотия,като се мъчих да я паля в големите студове,а не бях я палил тогава 4-5 дена и беше замръзнала ..... Поне това е моето обяснение на прецакването ми ....Като гледам скоро кола няма да видя

Comment

Колеги,понеже обиколих Варна и не открих клуч тип - Раиб R-13 (или поне така ми обясниха в един магазин,това е клуча с който се развиват болтовете на главата ,искам да попитам някой разполага ли с такова животно,че неможем да отворим колата както си му е реда и вече ще откача Ако на някой му се намира и е услужлив нека пише

Comment

Купих си ключ доста търсене и обикаляне отне,но намерих

Comment

Ще цъкнеш ли една снимка на ключа,че ми е интересно как изглежда.
                  Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                  Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                  Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

http://pl-bg.com/gamateh/index.php?p...emart&Itemid=6
                    Last edited by PoByRkAn; d.m.y г., 17:14.

Comment

Working...
                    X